Jeg ante ingen ting om The good wife når jeg startet å lese den. Det er en "onsdagsfilm"-bok i handlingsmønster, den viser hverdagen til konen til en som blir anklaget for drap. Språket er veldig bra og stemningsfylt, det likte jeg. Hvis en liker bøker med historier fra virkeligheten o.l. anbefaler jeg denne!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Å, jeg savner Onsdagstragedien som gikk på TVN før i tiden da de sendte slike filmer produsert av Lifetime og Hallmark. Jeg var sikkert den eneste som så på, men i grunn var disse filmene veldig fascinerende også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å jeg tror at onsdagsfilmene var en guilty pleasure for veldig, veldig mange.. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt mulig:) Tror jeg så hver eneste ondsdagsfilm. Det var jo kosefilmer selv om det var mørke temaer som var involvert. Savner disse filmene:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GTor-Arne JensenCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtLinda NyrudTone SundlandJulie StensethSolveig