Jeg leste "Room" (Rom), som jeg likte veldig godt, og fikk lyst til å lese mer av samme forfatter. Denne boka er HELT annerledes, men jeg likte denne like godt, tror jeg! Tror jeg må lese enda mer av henne nå. Blir imponert av forfattere som kan skrive helt ulike fortellinger like godt....veldig ofte skriver de den samme boka om og om igjen, men ikke Emma Donoghue, tydeligvis.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Er Rom den eneste boka av denne forfatteren som er oversatt til norsk? (Har ikke lest den ennå, men skal gjøre det snart). Hva handler Slammerkin om?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vet ikke, men jeg har ikke sett andre bøker av henne på norsk. Slammerkin handler om ei jentes oppvekst på 1700-tallet (tror jeg, begynner å bli en stund siden jeg leste den). London, fattigdom, en ungjente som strever for å overleve, alene i verden. Akkurat det er rammen om mange romantiske ukebladromaner, men det er dette definitivt ikke... Her er verden mer stygg og realistisk, samtidig som det er et driv i fortellingen som gjør at du må lese videre. Jeg synes denne var fin! Har kjøpt meg en til av henne, tror den het The secret letter eller noe sånt...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Høres interessant ut!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fant denne i favorittene dine. Jeg elsket "Room" og visste ikke at Donoghue hadde gitt ut flere. Må sjekke ut denne med en gang :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oi, hun har jo skrevet maaaange.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har bare lest disse to så langt. Veldig ulike bøker, men begge var fascinerende. Skriv her på sidene om du leser noe mer av henne da :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt klart. Skal sjekke ut litt forskjellig :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland Skjeggerud