He he;-)) Jo du har rett i det, var litt usikker på om det passet med gjenferd, men fant ikke noen bedre ord på norsk. Selv kommer jeg definitivt ikke til å lese fler bøker hvor disse er så fremtredende i historien. Kanskje i eldste laget for sånn literatur;-D men lykke til med oppsporing av mer data om emnet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Sikkert jeg som interesserer meg i sære ting og man kan aldri bli for gammel til slik litteratur;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kanskje mer interesse enn alder ja, og jeg har i alle fall funnet en som ikke er min. Godt vi har så mye forskjellig litteratur.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det er godt å ha mange sjangre å velge i. Leste nesten bare horror før, men må si at jeg har blitt litt flinkere med å vandre innom flere sjangre. Skader ikke å utvide horisonten litt heller :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandPiippokattaKirsten LundMarenMarianne AugustaDemeterritaolineHarald KIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine PedersenNeraLiljaTanteMamieBjørg Marit TinholtIngeborg GJulie StensethMonica CarlsenBeathe SolbergMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit R