Så bra du sier fra, jeg har ikke den helt store "peilingen" i dette emnet. Så jeg burde vel egentlig ikke skrevet noe. :-) Du har en god beskrivelse av zombier, og det viser meg også hvorfor jeg ikke er så glad i sånne bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Men du hadde jo rett om at de er jo levende døde:) Så du var jo i riktig retning:D Har ikke lest så mange zombiebøker jeg heller, men har veldig lyst. Syns zombiefilmer er morsomme:)Men skulle gjerne ha lest mer om det emnet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

He he;-)) Jo du har rett i det, var litt usikker på om det passet med gjenferd, men fant ikke noen bedre ord på norsk. Selv kommer jeg definitivt ikke til å lese fler bøker hvor disse er så fremtredende i historien. Kanskje i eldste laget for sånn literatur;-D men lykke til med oppsporing av mer data om emnet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sikkert jeg som interesserer meg i sære ting og man kan aldri bli for gammel til slik litteratur;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kanskje mer interesse enn alder ja, og jeg har i alle fall funnet en som ikke er min. Godt vi har så mye forskjellig litteratur.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det er godt å ha mange sjangre å velge i. Leste nesten bare horror før, men må si at jeg har blitt litt flinkere med å vandre innom flere sjangre. Skader ikke å utvide horisonten litt heller :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

VibekeLisbeth Marie UvaagLesevimsaTrineRoger MartinsenHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenTrude OmaflamgeBeathe SolbergSusan StensrudSynnøve H HoelIngvild STor Arne DahlAnna Katharina MyklebustMerethe SolstadVidar KruminsKirsten LundEli HagelundMonica CarlsenHarald KTom-Erik FallaThomas Røst StenerudAmanda AMaikenChristinaTonesen81Daffy EnglundAnn-ElinHanne MidtsundNorahFriskusenBjørg  FrøysaaNabodamaMarianne  SkageIngunnJBjørg RistvedtToveandreas h. o.