Kanskje ikke akkurat spøkelser, men en annen form for død. Vi dør, men oppstor fra de døde og ser ut som oss selv bare at vi ser litt rare ut, går rart, lager rare lyder og gjerne angriper mennesker ved å spise menneskehjerne. Zombier ser ut som mennesker, men bare ser litt mer død ut. Som nettopp stått opp fra grava ...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Så bra du sier fra, jeg har ikke den helt store "peilingen" i dette emnet. Så jeg burde vel egentlig ikke skrevet noe. :-) Du har en god beskrivelse av zombier, og det viser meg også hvorfor jeg ikke er så glad i sånne bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men du hadde jo rett om at de er jo levende døde:) Så du var jo i riktig retning:D Har ikke lest så mange zombiebøker jeg heller, men har veldig lyst. Syns zombiefilmer er morsomme:)Men skulle gjerne ha lest mer om det emnet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

He he;-)) Jo du har rett i det, var litt usikker på om det passet med gjenferd, men fant ikke noen bedre ord på norsk. Selv kommer jeg definitivt ikke til å lese fler bøker hvor disse er så fremtredende i historien. Kanskje i eldste laget for sånn literatur;-D men lykke til med oppsporing av mer data om emnet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sikkert jeg som interesserer meg i sære ting og man kan aldri bli for gammel til slik litteratur;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kanskje mer interesse enn alder ja, og jeg har i alle fall funnet en som ikke er min. Godt vi har så mye forskjellig litteratur.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det er godt å ha mange sjangre å velge i. Leste nesten bare horror før, men må si at jeg har blitt litt flinkere med å vandre innom flere sjangre. Skader ikke å utvide horisonten litt heller :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmEgil StangelandVannflaskeMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.Kirsten LundPiippokattaChristofferTrude OmaMartineTjommiHarald KPer Åge SerigstadLars MæhlumBerit RBjørg  FrøysaaNicolai Alexander StyveIngeborg GKarin BergToveritaolineHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn ChristinTove Obrestad WøienIreneleser