Av dei aller beste, dette: Roman om perioden 1941-47, mest om Italia, men òg om resten av verda, og aller mest om oss sjølv. I utlandet får ein av og til kjøpt bøker saman med aviser, og ein haustdag i 2002 kosta denne romanne € 4.90 dersom eg kjøpte han då eg likevel skulle ha La Repubblica. Latterleg billeg! Eg hadde før lese boka på norsk, og kasta meg no over henne på italiensk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Mine beste bøker er de jeg henter fram i minnet mange år etter at jeg leste dem. Dette er en av dem. Det som sitter best i min bevissthet, er hvordan "historien" ubarmhjertig skalter og valter med små enkeltmennesker. Jeg skal nok lese den igjen snart - men ikke på italiensk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundMonica CarlsenVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG LIngebjørgsiljehusmorBertyBerit RbreksusannaAlice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømMetteIreneleserHarald KTonje SivertsenmgeLailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonny