En stund siden jeg har blitt så provosert av en bok! Selvfølgelig ikke av Arnfinn, men av hvordan han blir behandlet av folk rundt seg, og aller mest sin egen familie. Når han skriver om hvordan foreldrene omtalte Arnfinns legning for å være familiens største sorg, blir jeg rett og slett rasende. Jeg er ikke kristen selv, men er ikke dette ganske så langt vekk fra den nestekjærligheten Jesus forkynte?

Dette er en bok jeg er glad for at jeg leste, fordi det er en viktig historie. Men det er enda viktigere at de som gjorde det så vanskelig for Arnfinn får lese denne boka.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergHeidiReadninggirl30TanteMamieCathrine PedersenINA TORNESTine SundalGodemineLilleviDinaSigrid NygaardHeidiElisabeth SveeStig TMarit HåverstadVannflaskeMorten MüllerJan-Olav SelforsHarald KPer Åge SerigstadHeidi BBPär J ThorssonIngunnJSilje HvalstadIngeborg GDaffy EnglundKirsten LundTorill RevheimsomniferumEgil StangelandAvaDanielConnieRufsetufsaNinaFarfalleIreneleserBjørg RistvedtHilde Merete GjessingCecilie69