En glimrende framtidsroman om en enslig mann, som jobber hardt for å skape en best mulig tilværelse for seg og sin stumme datter. Jorda er evakuert for lengst, for tre generasjoner siden for å være nøyaktig, og menneskene er nå bosatt på Jupiters måne Europa. Men heller ikke her kan man bo for evig, sola kommer stadig nærmere, og det bygges et stort skip som skal frakte menneskene videre når tida er inne -- forhåpentligvis til en ny framtid.

Romanen skildres med en nærhet og nerve som alltid er tilstedeværende, og fortellingen føles både realistisk og poetisk. En sci fi-bok som uten tvil også passer for de som ikke har særlig interesse for sjangeren.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag