En glimrende framtidsroman om en enslig mann, som jobber hardt for å skape en best mulig tilværelse for seg og sin stumme datter. Jorda er evakuert for lengst, for tre generasjoner siden for å være nøyaktig, og menneskene er nå bosatt på Jupiters måne Europa. Men heller ikke her kan man bo for evig, sola kommer stadig nærmere, og det bygges et stort skip som skal frakte menneskene videre når tida er inne -- forhåpentligvis til en ny framtid.

Romanen skildres med en nærhet og nerve som alltid er tilstedeværende, og fortellingen føles både realistisk og poetisk. En sci fi-bok som uten tvil også passer for de som ikke har særlig interesse for sjangeren.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

LailaTonesen81Ingrid HilmerIngeborg GTherese LiermartinekhDinaBerit B LieJulie StensethHeidiNorahTrygve JakobsenRuteressGro Anita MyrvangsiljehusmorIdaRolf IngemundsenHarald AndersenStine_JJarmo LarsenHarald KTine SundalEileen BørresenCtinaRufsetufsaHilde H HelsethCecilieBeathe SolbergLeseberta_23Bård StøreMaren Hjelle CurrieOdd OEivind  VaksvikAnne Lise JohannessenMonica StubkjærSynnøve H HoelGroMorten MüllerGjermund  HaugeVidar Ringstrøm