Denne boka har jeg prøvd meg på flere ganger. For meg var det en prøvelse å prøve å fullføre den. Jeg klarte bare ikke å forstå at noen kunne befinne seg i en så nitrist tilværelse og ikke klare å gjøre noe med det. Ble sur og sinna når prøvde å lese boka. Nå har jeg klart det. Og jeg synes boka er god, på bakgrunn av det jeg slet med tidligere. Jeg slet nå også, men var innstilt på å fullføre. For meg er boka god, fordi den klarer å beskrive et liv så håpløst at man ikke enser noe håp for hovedpersonen som er så ødelagt av moren sin. Det var vanskelig for meg å lese boka. Men når en bok får meg til å tenke og irritere meg så mye i ettertid at jeg grubler over innholdet, så må det jo være noe med den som er bra? Selv om jeg kan være enig i at det også var en frastøtende leseopplevelse, så har jeg tenkt alt for mye på boka etter at jeg leste den ferdig, til å si at det er en dårlig bok. Det er gode bøker som får en til å tenke er det ikke?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jo. Gode bøker får oss til å tenke. Den delen av boka jeg fikk lest, gav meg en god del tanker, men samtidig også en fornemmelse av at denne miseren er det ingen vei ut av. Her hadde jeg følelsen av at situasjonen ikke ville endre seg i løpet av fortellingen. Om du fikk en annen opplevelse, vil jeg gjerne høre mer om det. Kanskje burde jeg gi boka en sjanse til?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er en grotesk fortelling, men jeg tror jeg ville gitt den en sjanse til ... Jeg prøvde utallige ganger, og fikk det først til når jeg satt i en strandstol og hadde det helt ypperlig. Da kunne jeg tåle en så nitrist fortelling, uten at jeg ble smådeprimert av å lese boka. Så du bør ha god tid, mye godt humør og være i "flytsonen" nå du leser den. Da opplever du kanskje det samme som jeg gjorde da jeg fullførte den. Nå har jeg faktisk lys til å lese den igjen, fordi jeg føler at boka har mer å fortelle ... men det må bli i en lang og solfylt ferie.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelPi_MesonTom-Erik FallaIngunn SEvaKirsten LundMonica CarlsenVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG LIngebjørgsiljehusmorBertyBerit RbreksusannaAlice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømMetteIreneleserHarald KTonje SivertsenmgeLailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsomniferumLene MCathrine Pedersen