Og ikke glem "Olav Audunsson", - den er også veldig bra!!! Og ta deg tid til å lese Kristin Lavransdatter en gang til, - man opplever den på en helt annen måte når man er eldre;)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Er helt enig med deg i at "Kristin Lavransdatter" en av de bøkene man alltid finner noe nytt i. Leste dem selv 1.gang da jeg var i ten-årene, 2. gang ca. 25 og 3. gang i 40årene. Det er så utrolig forskjellig hva man legger vekt på i de forskjellige aldersgruppene. For meg har det nærmest vært som å lese nye bøker hver gang jeg har tatt dem frem Og det er helt sikkert ikke siste gang jeg har lest trilogien heller. Siste gang jeg leste "KL" begynte jeg med "Olav Audunsson" først. Dette fordi jeg visste at noen av personene gikk igjen i alle disse bøkene. Så jeg er helt enig med deg i at vi ikke må glemme "Olav Audunsson"

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det sier moren min også! :-D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtVannflaskeTherese HolmEgil StangelandMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.Kirsten LundPiippokattaChristofferTrude OmaMartineTjommiHarald KPer Åge SerigstadLars MæhlumBerit RBjørg  FrøysaaNicolai Alexander StyveIngeborg GKarin BergToveritaolineHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn ChristinTove Obrestad Wøien