Både trist og fin historie. Liker begge ungdommene veldig godt, det er fint driv i boka, og lett å kjenne seg igjen i mye av handlingen. Dessuten har forfatteren tatt tak i litt mer seriøse og dramatiske hendelser (som det skjer veldig mye av her i verden), og jeg liker blandingen av "koselig syden-ferie" og en verden av hemmeligheter og usikkerhet og død. Flott bok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Fikk besøk av forfatteren, Simon, på skolen i dag og han leste noen utdrag fra boka. Jeg synes boka virker veldig bra og har hørt mye bra om den både på denne siden og andre steder,så jeg gleder meg til begynne på boka. Har planet om å låne den på biblioteket og lese den i løpet av vinetferien. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte den veldig godt. Ikke den mest storslåtte boka jeg har lest, men det var egentlig ikke det jeg forventet heller. Kort, bra skrevet og spennende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

NerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine Olsrød