Så da har jeg altså lest den første boka i Twilight serien. Fasinerende nok klarte jeg ikke legge den fra meg og leste den ferdig på under et døgn. Noe som irriterer meg grønn, med tanke på at jeg heller burde fordype meg i eksamenslitteratur.

Boka var i seg selv helt okey.Det manglet noe, et eller annet jeg ikke klarer sette fingeren på.Kanskje den var litt tam??? Hvor ble det av resten av vampyrene??Innholdet ble til tider ganske kjedelig.

Hovedfasinasjonen min henger henger selvsagt ved Edward. Egentlig beskrivelse av en kvinnes gjennomsnittelige drømmemann.

Han står ut i mengden.Er mystisk, detaljorientert og oppmerksom.Romantisk og ikke minst stille,høy og mørk.

Hadde det ikke vært for at han er i overkant klisjeklissete,hadde han falt rett i min verdens drømmebilde av en hvite ridder som redder jomfruer i nød(meg selvsagt).

Okey.Hoppet i dusjen og begynte rive boka fra hverandre i tankene.Vitenskapskvinnen stikker frem sitt stygge tryne.

Hvordan kan Edward(eller de andre vampyrene) eksistere, når de ikke har hjerte og blodomløp? Jeg mener: 1.Ingen hjerte,ingen blodomløp,ingen næring til vitale organer(f.eks hjernen). 2. Mangel på blodomløp gjør deg forresten blå og ikke hvit. 3. Når kroppen "skrur" seg av, råtner den og vil etterhvert gå i oppløsning.

Det vil si at en vampyr egentlig burde se ut som en forvokst smurf, med Frankenstein tendenser, som stadig tuller seg inn i bandasje for å unngå at ledd og lem faller av. Sexy=???????? Neppe!!!!!!

Derfor kan ikke jeg lese fantasi eller fiction.Jeg må ha fakta,fakta,fakta.

Hulk*

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødEllen E. MartolSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn Christinbandini