På en interessant, fengende og forståelig måte får forfatteren frem flere sider av kjøttindustrien, etiske problemstillinger tilknyttet denne og det å spise kjøtt, og setter i aller høyeste grad ens egne tanker i sving. Fantastisk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

AgnesKirsten LundJoakimVibekeLene AndresenDaffy EnglundKorianderBjørg L.Aud Merete RambølAstrid Terese Bjorland SkjeggerudElisabeth SveeStein KippersundHarald KEli HagelundNinaMorten JensenalpakkaEirik RøkkumPiippokattaSigrid Blytt TøsdalIngeborg GBeathe SolbergSigmundRagnar TømmerstøTove Obrestad WøienGro-Anita RoenRisRosOgKlagingIngebjørgKjell F TislevollHeidi LJulie StensethGunillaSissel ElisabethFrisk NordvestMarianne MRogerGHeidiRuneAnniken RøilYvonne Johannesen