Inspirert av en annen spennende tråd:)

Jeg likte godt Verdensmestrene av Henrik Langeland. Den fikk svært blandet mottakelse. Jeg har skrevet om det under boka tidligere.

Har dere andre eksempler på bøker dere likte, som anmelderne ga slakt?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Er eigentleg ikkje så glad i sånne kioskromanseriar, men fekk eit eksemplar på førsteboka i serien "Sønnavind" til Frid Ingulstad. Syns ho hevar nivået i sjangeren, sjølv om eg ikkje har lest så veldig masse sånne bøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg klarer ikke å komme på noen. Det betyr ikke at jeg har en så fantastisk smak at jeg er enig med alle kritikere, det handler vel heller om at jeg har fortrengt det:) Det er ikke alltid jeg har så god oversikt over hva slags kritikker en bok har fått heller. Jeg liker Joanne Harris sine bøker, og kan kanskje tenke meg at hun ikke alltid har fått like god kritikk, så da får vel det bli mitt svar da...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Et spørsmål det er vanskelig å svare på da jeg sjelden husker anmeldelser. Hvilke kritikere gjelder? Mener du anmeldelser i aviser? Jeg likte Tusen strålende soler, men mange her synes den er for unyansert og tåredryppende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den tror jeg stort sett fikk gode kritiker i avisene:) Nei, jeg tenkte om noen hadde lest en bok som overrasket dem positivt, fordi de hadde lest en dårlig anmeldelse i forkant. Eller at en i etterkant av å ha lest en god bok oppdaget at den ble kritisert i nord og ned. Tenkte på anmeldelser i media, av folk som har det mer eller mindre som et levebrød, eller er bedt om skrive på bakgrunn av fagkompetanse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så kjekt at du likte den. Eg har kjøpt ho, men eg har ikkje begynt på ho ennå.

Elles kjem eg ikkje på nokon i farta. Eg trur eg må tygge litt på denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Lykkeprosjektet" av Gretchen Rubin, som kom til meg via en boksirkel... Jeg likte den forbløffende godt - selvhjelpslitteratur har liksom aldri vært min greie - men denne fenget, kanskje fordi hun er litt nerdete systematisk og ikke sånn hallelujaamerikaner. Men jeg så den ble brutalt slaktet, i Dagbladet tror jeg... :)

Ellers har jeg lest mange morsomme og oppmuntrende chick lit-bøker, en utskjelt sjanger der det faktisk finnes perler... Men jeg kan gjerne overse litt dårlig språk bare handlingen fenger - omvendt er det verre!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hm, jeg tror ikke jeg er i stand til å svare deg. Du nevner Verdensmestrene, dette er en bok jeg storkoste meg med, selv om anmeldelsene var blandet. Men Dagsavisen f eks ga boka veldig gode kritikker. Jeg kommer ikke på noen andre, kommer sikkert av at jeg glemmer fort alt som er negativt..:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ChristinaBeathe SolbergRandiADemeterJarmo LarsenPiippokattaStian AxdalMetteAnneWangFarfalleIngunn SEivind  VaksvikNinaIngeborg GTanteMamieAnniken RøilKristinHeidi HoltanTine VictoriaKirsten LundTine SundalKaramasov11VegardJørgen NStig TTrude JensenCecilie69Hilde Merete GjessingKristine87SolveigBjørg L.Grete AastorpErlend Rødal VikhagenHarald KRandiTove Obrestad WøienToveKristine LouiseEmil ChristiansenLars Johann Milje