Liker vanligvis ikke å anbefale bøker, men her vil jeg anbefale triologien om Arn av Jan Guillou. Første boken Veien til Jerusalem omhandler Arn, en stormannssønn som på 1200-tallet blir klostergutt og får opplæring i stridsteknikker. Vi følger han fra fødsel og får vite omstendighetene som fører til at han blir tempelridder. I bok nummer 2, Tempelridderen, følger vi han i kamp For Jerusalem. Her er det masse av riddere, bueskyttere og kamper. I tredje bok, Riket ved veiens ende, er vi tilbake i Sverige og følger utviklingen og framgangen til Arn og hans ætt. Her er det også kamper og riddere.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hmm, av en eller annen grunn har jeg alltid vært skeptisk til Guillou. Ikke at jeg faktisk har noen grunn til å være det, så jeg får vel kanskje ta en tur på biblioteket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

NinaHarald KMads Leonard HolvikTorill RevheimElisabeth SveeNicolai Alexander StyveEirin EftevandBeathe SolbergToveIngvild SIreneleserRandiAEllen E. MartolSiljeAnn EkerhovdVibekeMarianne_Hilde Merete GjessingTrude JensenMette-MJulie StensethKirsten LundMonica CarlsenTrineBeate KristinMarianne  SkageNabodamaAkima MontgomeryIngeborg GIngeborgGro-Anita RoenAlice NordliHilde H HelsethBjørg  FrøysaaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne Berit GrønbechsiljehusmorSynnøve H HoelTherese LierGro Anita Myrvang