Detta var en dårlig bok, venter hele tiden på at spennings skulle begynne da jeg nærma meg slutten trudde jeg at det var ei bok til men viker ikke slik. Boka er rett og slett bare dyster, eneste posetive er Age og Runa har ett stekt vennskap.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det er ei bok til :) Den har kommet ut nå i høst :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei Jeg er uenig. Synes boka er veldig spennende, og faktisk litt nyskapende om temaet vampyrer. Men selvfølgelig har jeg målgruppen ungdom i hodet når jeg leser den, og er overbevist om at denne kan formidles til ungdom som ikke ellers ville lest noe særlig, med hell. Dessuten er det fint med norsk variant i havet av amerikanske/britiske vampyrbøker for ungdom.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja jeg kan vel si meg enig i at den kan være noe får folk med liten leslyst er ikke det standar kjærlighet som i andre bøker, men etter min bok intiresse syns jeg den falt i bånn, det er seff min private mening og syns det er bra at noen andre likte den :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ChristinaTonesen81Beathe SolbergDaffy EnglundAnn-ElinHanne MidtsundNorahFriskusenBjørg  FrøysaaAnna Katharina MyklebustNabodamaMarianne  SkageIngunnJBjørg RistvedtToveandreas h. o.PirelliLars Johann MiljeHarald KPiippokattaingar hPär J ThorssonKirsten LundGodemineVannflaskeNina M. Haugan FinnsonTor Arne DahlAnne Lise JohannessenMads Leonard HolvikRufsetufsaElisabeth SveeJarmo LarsenKristine Louisemay britt FagertveitGroStig TKari FredriksensiljehusmorMarianneNMona Hagen