Jeg har et veldig ambivalent forhold til John Irving. Gruer meg alltid til å begynne lese hans bøker fordi de kan jo bli drepende kjedelige, som nå sist med "Til jeg finner deg". Men jeg vet også at de kan bli jublende morsomme, og derfor må jeg bare lese.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

[ Slettet av bruker ]

Eg har bare lese Enke for et år, og eigentleg konkludert med at Irving er oppskrytt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Irvings bøker er kanskje mer varierte enn du vil tro. "Enke for et år" er langsom bok. Prøv "Siderhusreglene", en fantastisk bok som har dybde, og historie over seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Les Garps bok, Hotel New Hampshire, En bønn for Owen Meany eller Siderhusreglene - Så kan du si hva du mener om John Irving. Er selvfølgelig ikke sikkert noen av dem faller i smak heller, men jeg elsket dem alle for de fantastiske og underlige karakterene, de gode historiene og det "Irvingske univers."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det kan godt hende eg ikkje har gitt han mange nok sjansar. Eg får sjå om eg klarer lure ei bok til innimellom alt det andre eg har lyst til å lese. For houvdgrunnen til at eg sjeldan les fleire bøker av forfattarar eg ikkje likte, er jo dette med at det er så mange bøker og så lite tid... Ein må liksom prioritere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig. Garps bok = genial. Enke for et år = skyt meg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ChristinaBeathe SolbergRandiADemeterJarmo LarsenPiippokattaStian AxdalMetteAnneWangFarfalleIngunn SEivind  VaksvikNinaIngeborg GTanteMamieAnniken RøilKristinHeidi HoltanTine VictoriaKirsten LundTine SundalKaramasov11VegardJørgen NStig TTrude JensenCecilie69Hilde Merete GjessingKristine87SolveigBjørg L.Grete AastorpErlend Rødal VikhagenHarald KRandiTove Obrestad WøienToveKristine LouiseEmil ChristiansenLars Johann Milje