sterk .fikk poblemer m å lese den ferdig .ble opprørt og sint.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg har lest denne to ganger og den andre gangen merket jeg, som du sier, at jeg fikk problemer med å lese den ferdig. Syntes alt som skjedde var så grusomt og urettferdig at jeg bare ville bli ferdig med den. Men, ikke i den forstand at den vår dårlig, for det var den absolutt ikke. Dette er en sterk og viktig bok som virkelig traff meg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

utrolig bok! veldig sterk og spennende..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

God historie, selvom jeg nok synes slutten ble litt "rosa", evt amerikansk... Men jeg satte stor pris på å lære mer om Afganistan, et land jeg kjenner altfor lite til. En terk historie om grusomme kvinneskjebner i et istykkerrevet land.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

DinaMonica CarlsenNorseBattleFairyRagnar TømmerstøChrissieReadninggirl20Tonesen81AjiniakraHilde VrangsagenNorahTurid KjendlieLisbeth Kingsrud KvistenJakob SæthreTheaKikkan HaugenBård StøreKjerstiAkima MontgomeryEileen BørresenAnn Helen EVivian M.Harald KDolly DuckYlvaMaikenTor VinterVannflaskeHeidiMarit HåverstadLene AndresenMarit MogstadGroLesevimsaBeathe SolbergChristofer GabrielsenLeseaaseLars MæhlumReidun Svensliingar hBerit R