The Road av Cormac McCarthy. Jeg endte veldig opp med følelsen av "Ja, ja, godt den er tynn!" under lesninga. Dialogen som bestod av at de sa "Okay" til hverandre ørten ganger daglig fant jeg lite engasjerende, og jeg irriterte meg over mangelen på apostrofer der de hører hjemme. Jeg ser ikke helt hva slags effekt det skal gi å skrive "dont" i stedet for "don't".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Åh, eg blei veldig gripen av det poetiske og sterke språket i The Road. Eg syntest det var ei grusom og fantastisk bok på ein gong! Det med dialogen som du peiker på, synest eg er ei av boka sine styrker, fordi det viser fram korleis dei kommuniserer mangelen på kommunikasjon.

Godt sagt! (4) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

ChristinaBeathe SolbergRandiADemeterJarmo LarsenPiippokattaStian AxdalMetteAnneWangFarfalleIngunn SEivind  VaksvikNinaIngeborg GTanteMamieAnniken RøilKristinHeidi HoltanTine VictoriaKirsten LundTine SundalKaramasov11VegardJørgen NStig TTrude JensenCecilie69Hilde Merete GjessingKristine87SolveigBjørg L.Grete AastorpErlend Rødal VikhagenHarald KRandiTove Obrestad WøienToveKristine LouiseEmil ChristiansenLars Johann Milje