Når jeg leser så har jeg alltid penn og papir i nærheten. Her noterer jeg alt ifra, sitater, gode poeng som må være med i en bokanmeldelse og tanker som jeg vet jeg vil bruke i et innlegg seinere.

Nå leser jeg sjelden en bok av gangen så det blir mange lapper etterhvert.

Hvis jeg er logget på her inne og kikker over de forskjellig trådene så skjer det ofte at jeg skulle ha svart på noen innlegg, men at jeg gjerne skulle ha sjekket opp enkelte ting først. Dette fører ofte til at det ikke blir noe innlegg for når jeg har finne det jeg har leite etter har jeg glemt de andre poengene jeg hadde.

Så en mulighet til å notere seg ting her inne med tanke på å bruke det i et innlegg, en bokanmeldelse etc er det jeg savner.

Dette ble litt klønete beskrive, men håper allikevel at jeg har klart å få frem hva jeg mener :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Eg bruker programmet "Evernote" til slikt. Det er superfint og kan lastast ned gratis her: http://www.evernote.com/. Du har det liggjande på maskinen du vanlegvis bruker, kan ha app på mobil i tillegg og så kan du logge deg på via web, dersom du er på ein annan maskin.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du kan (i påvente av noe smartere:-) opprette et word-dokument eller notat som du alltid lar ligge åpent når du er inne på dette forumet. Så er det bare å veksle fram og tilbake i programmene og notere av hjertens lyst.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er jammen sant Hilde :) Ikke tenkt på det engang. Begynner å bli veldig lei av alle kladdearkene mine som ligger litt overalt :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har tenkt på noe sånt som dette tidligere, kanskje ikke helt det samme, men noe lignende. Det jeg kunne tenke meg er en funksjon hvor jeg skrive ned informasjon om bøker for meg selv, som ikke ble synlig for andre. Det er ikke alle bøker jeg føler sterkt nok for, hverken positivt eller negativt, til at jeg vil skrive en omtale, da hadde det vært fint å kunne skrive noe for meg selv, bare som et lite notat. Det kunne jeg jo gjort med en sånn kladdebok-funksjon som du nevner. Det blir dessverre sjelden av at jeg skriver sånt i en fysisk kladdebok.

Om vi hadde hatt en sånn funksjon, så kunne vi kanskje eliminert noen av alle de innleggene som bare består av en setning hvis innhold er fullstendig uinteressant også. Det synes i alle fall jeg hadde vært positivt.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Dèt hadde vært en fin funksjon. Jeg styrer også fælt med notater for meg selv , og mister oversikten. Også hadde det vært greit om det lå inne på disse sidene , ja spesielt for oss som ikke svitsjer så effektivt rundt på pc`n.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Linda RastenAnn Christinmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  FrøysaaReidun SvensliRune U. FurbergIna Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87EvaThearitaolineCamillaKarin BergBeathe SolbergelmeVariosaMarianne  SkageConnieAxelinaPiippokattaKarina HillestadEmil ChristiansenGunillaHarald AndersenIngeborg