Begynte på Ringenes herre en gang for lenge siden, men fant fort ut at skulle jeg noensinne få med meg hva dette dreide om, måtte jeg se filmene. Er ikke overvettes begeistret for filmene heller, men ser storheten. Er bare ikke så glad i den typen fantasy.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Eg tvinga meg gjennom Ringenes Herre, bare for å finne ut korleis det gjekk. To år seinare begynte dei på filmane og eg skjønte at heile leseuthaldenheita mi hadde vore bortkasta. Det blir litt for mange slagscener og detaljerte beskrivelsar av korleis kartet ser ut, for min smak...

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Det var kanskje å strekke fleksibiliteten i den norske språket litt langt..

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Takk og lov for at en del bøker blir filmatisert. I Ringenes herre ble det for langtekkelig og mye vold, i Sofies verden, som jeg også ga opp, ble det bare langtekkelig og rart.

Beundringsverdig at du har lest hele Ringenes herre uten å like boka. Kanskje jeg hadde klart det som et leseprosjekt ala Don Quijote, men hadde aldri kommmet gjennom den uten hjelp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sofies Verden gjer seg betre i bokform enn på film. Det er jo gjennomgangen av filosofihistorien som i stor grad gjer boka lesverdig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ChristinaBeathe SolbergRandiADemeterJarmo LarsenPiippokattaStian AxdalMetteAnneWangFarfalleIngunn SEivind  VaksvikNinaIngeborg GTanteMamieAnniken RøilKristinHeidi HoltanTine VictoriaKirsten LundTine SundalKaramasov11VegardJørgen NStig TTrude JensenCecilie69Hilde Merete GjessingKristine87SolveigBjørg L.Grete AastorpErlend Rødal VikhagenHarald KRandiTove Obrestad WøienToveKristine LouiseEmil ChristiansenLars Johann Milje