Å lese Safirblå er litt som å spise en stor pose smågodt. Det er mange søte opplevelser, noen du ikke helt vet hva du skal mene noe om, et par sure ting, mange søte og du vil hele tiden ha mer.Jeg storkoste meg!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Likte denne enda litt bedre en rubinrød, men syns de er så kiipt å må vente helt til 2012 på neste bok..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Storkoste meg når jeg leste den! Så håper tiden går fort til 2012, for jeg vil lese mer nå!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tror jeg må bestille den neste boka på originalspråket, orker ikke vente til 2012 for å vite hvordan det går. Heia Gwendolyn!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skulle ønske jeg kunne lese Tysk... Hva er sjansen for at jeg bevepnet med en Tysk-Norsk ordbok kan få lest den raskere enn oversetteren?

Litt ergerlig med den feilen i tallkoden da...Eller var det bare i min kopi det ble ????????K?? (Vill ikke røpe resten av ordet for de som ikke har lest boken, men burde det ikke vært 329 1 /7/ 1 ?)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg får også en K, så det må være feil, ja.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieAnn ChristinHarald KalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe Solbergritaoline