[ Slettet av bruker ]

Viser 8 svar.

Jeg slukte den, og Cecilia Samartin skuffet meg ikke denne gangen heller. Vakker og levende bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ualminnelig kjedelig, etter min smak! Veit ikkje om eg vil bruke tid på å fullføre...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig med deg, historien manglet troverdighet Jeg syns figurene ble for flate. De snille ble enda snillere, de slemme ble snille, hemmeligheter oppklart og alt ble pakket inn i noe Alenndelignende "latinomystikk".. Noen mener at forfatteren kan sammenlignes med Allende? Jeg mener at Allendes bøker har en helt annen dybde og at hennes karakterer er mer troverdige.

Det som var ok med Mofongo var beskrivelsen av matlagingen, og kjærligheten til mat. Fikk veldig lyst til å prøve meg som kokk. Dette er grunnen til at jeg satt boka til tre, og ikke to..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg fullførte faktisk, men berre fordi eg har fått boka i gåve av ein god venn. Synest at Samartin sine bøker fenger mindre og mindre - likte rimelig bra Drømmehjerte og Salvadoreña, men så greier eg ikkje å engasjere meg så veldig i dei andre. Synd!

Eg likar stort sett bøkene til Allende godt, både innhald og språk gjer innhaldet fengande og truverdig! Mellom anna er Åndenes hus ei bok eg har lese fleire gonger, ei av hennar betre, etter mi meining.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nydelig bok. Jeg kjøpte også oppskriftsboken til denne: Mat for sjelen. Anbefales på det varmeste.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Syntes den startet veldig tregt, men den tok seg absolutt opp etterhvert! Siste delen av boken var veldig fin, mye finere enn jeg hadde forestilt meg at den kunne bli!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne nyttet det ikke å legge fra seg, nei! En vakker bok, rett og slett.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har akkurat gjort akkurat det samme! :) Ble ikke med i kofferten denne nei ;) Syns den var fantastisk1

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

GodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmHarald KKirsten LundmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar Sand