Hei Christopher,

Flere svar kommer her :-)

Utvalget av bøker til norskregistrert Kindle er faktisk mindre enn for US. Jeg har på 2 mndr kommet over 4-5 Sci-Fi/Fantasy bøker jeg ikke får bestilt fra Norge (ikke andre sjangere, så kanskje Sci-Fi er litt sære?!?). Dessverre. Men utvalget på Amazon er fremdeles flere hundre tusen, så du har litt å velge i da. Det har ikke for meg vært et stort problem. Jeg har bare kjøpt en annen bok ;-)

@Bai og Christopher - Dette er IKKE kun i teorien!:

Du kan lese Amazon-bøker på en Sony E-reader og de aller aller fleste andre lesebrett!!! MEN, du må konvertere e-bok fila di med et program som heter Calibre (finnes gratis på nett) fra Amazon sitt AZW format til Sony sitt EPUB format. For hvordan du gjør dette, se oppskriften her: http://ebokhyllami.blogspot.com/p/konvertere-epub-til-kindle-format.html -

Med Calibre kan du konvertere ebøker i alle retninger. Jeg har konvertert .pdf filer til Kindle sitt MOBI format. Jeg har konvertert Word-dokument til Kindle format. Jeg har konvertert Bokskya sine norske EPUB filer til Kindle format. Jeg har konvertert Kindle AZW og MOBI filer til EPUB (Sony Reader format). Og det er like enkelt andre veien sålenge du har Calibre programmet installert på Pc'en din :-)

Du binder deg altså ikke til Amazon om du kjøper Kindle! Det er imidlertid utrolig enkelt å kjøpe fra Amazon når du har en Kindle! Jeg er super kjempehappy med min Kindle og leser alt mulig på denne. Som du ser så har jeg gravd meg litt ned i ebok-"problematikken", men har ennå ikke stanget hodet mot veggen. Det har bare krevd litt tid å finne lovlige veier rundt filformat problemet :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Med "i teorien" meinte eg at eg ikkje har prøvd det ut - det var derfor eg lenka til deg ;)

Veldig kjekt at det går an å konverte kindlebøker til Epub! Supert at du har tatt deg jobben med å finne ut av dette.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

ChristinaBeathe SolbergRandiADemeterJarmo LarsenPiippokattaStian AxdalMetteAnneWangFarfalleIngunn SEivind  VaksvikNinaIngeborg GTanteMamieAnniken RøilKristinHeidi HoltanTine VictoriaKirsten LundTine SundalKaramasov11VegardJørgen NStig TTrude JensenCecilie69Hilde Merete GjessingKristine87SolveigBjørg L.Grete AastorpErlend Rødal VikhagenHarald KRandiTove Obrestad WøienToveKristine LouiseEmil ChristiansenLars Johann Milje