Jeg har alltid funnet alt jeg har leita etter på Amazon, så jeg er 100% ok med å binde meg der.

Har sett på andre lesere, men det er Kindlen som forblir attraktiv. De andre aktuelle, nook o.l selger kun til US slik jeg har forstått det..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Eg har endt opp med å kjøpe Sony Reader PRS350, som eg er veldig fornøgd med. Eg var usikker på den eller Kindle, men eg endte opp med Sony, fordi eg ikkje liker å binde meg til eit firma som har monopol.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg var motstander av Apple, til jeg fikk min første iPod, og skeptisk til Kindel. Jeg elsker min iPod selv om den har visse begrensninger. Og Kindel-bøkene leser jeg i hovedsak på Ipadden. Jeg skal forhåpentligvis kjøpe meg en Kindle i sommer fordi den er lettere å ha med seg rundt, samtidig som jeg ikke stresser med det for jeg har jo alltid med meg iPhonen og det går fint å lese der også. Jeg skjønner hva du mener Bai, men noen ganger så får man bare bite i det sure eplet og nyte at saften faktisk er nokså søt. ;)

Kan du lese Kindle bøker på Sony Reader forresten? Har hørt minimalt om det brettet, kjapp info?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, Kindle-bøkene er ikkje kompatible med andre lesarar. Det er det som irriterer meg med Kindle/Amazon-konseptet. Men Reader støtter ePub (mest brukt i andre bokhandlarar) og pdf. Eg har kjøpt ganske mange av mine bøker frå bookdepository.co.uk, også har eg prøvd ut Bokskya som er heilt ubrukeleg.

Grunnen til at valet falt på Sony sin Reader er at han har blekkskjerm (som kindle) og dermed kan brukast i sterkt lys. At han scorar høgt på batterilevetid og at han er sakleg prisa. Han er også veldig brukarvennleg.

Ulempa er at han ikkje kan koblast til trådlaust nett. Men det gjer ikkje meg så mykje å laste ned bøker via macen min (eg er eigentleg Apple-fan).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan du kjøpe fra Amazon med den?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg trudde ikkje det, men nå seier Marianne over at det går likevel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ChristinaBeathe SolbergRandiADemeterJarmo LarsenPiippokattaStian AxdalMetteAnneWangFarfalleIngunn SEivind  VaksvikNinaIngeborg GTanteMamieAnniken RøilKristinHeidi HoltanTine VictoriaKirsten LundTine SundalKaramasov11VegardJørgen NStig TTrude JensenCecilie69Hilde Merete GjessingKristine87SolveigBjørg L.Grete AastorpErlend Rødal VikhagenHarald KRandiTove Obrestad WøienToveKristine LouiseEmil ChristiansenLars Johann Milje