Sjekk traileren; den lover ganske godt: http://www.filmweb.no/trailere/?eceExpr=the+road&articleId=228978

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Har akkurat begynt å lese boka (s 93) og var litt nysgjerring på traileren du har lagt ut linken til. Ser at mine forestillinger er enda dystrere enn filmen, så da er det muligens noen lyspunkter:) Så for meg tykke lag med aske overalt som de pustet inn og en grå nesten ugjennomtrengelig tåke som hindret dem å se mer enn noen meter foran seg. Uansett meget dystert og kvelende. Kjenner nesten asken i lungene mens jeg leser.

(Du verden så mange tråder det var om denne boken)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Filmen er platt og glatt. Yter ikke vår forestillingsevne den minste rettferdighet. Kos deg med innånding av aske og din egen fantasi du! Man kan jo også høste en enormt håpefull påminnelse i denne boka, det svarte er ikke til bare for å være svart.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

RandiAKetilKirsten LundRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagNora KjærstadAnn-ElinLailaTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieTove