Jeg hater at han alltid sprekker. Hater det! Men samtidig er det vel slik å være alkoholiker, det er ikke alle som greier det. Litt fint at Harry faktisk tok feil denne gangen, og vi må få en oppfølger. Så lenge hjertet banker - om enn så vidt - så kan ikke Harry parkeres.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Ja det er jo spørsmålet - fortsetter hjertet å slå eller gir det opp. Nesbø har sikkert en plan, men på denne måten kan han jo komme unna med det uansett om han skriver en oppfølger eller ikke. Selv håper jeg virkelig at den kommer.

Jeg synes forøvrig at det gikk litt tregt å komme ordentlig i gang med Gjenferd. Det gikk en del sider og 2-3 dager før jeg lot meg fenge, men så var jeg hekta og hadde problemer med å legge den fra meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leste hele i en slurk. Herlig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig! Vi MÅ jo få en oppfølger!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ole Jacob OddenesHarald KAnette SRavnEster SStig TMalinn HjortlandAud- HelenHeidi BTheaTuridmajaBente L.RufsetufsamgeTor Arne MyklebustSilje-Vera Wiik ValeRolf IngemundsenTherese HolmMarianneNsveinTheresesiljehusmorTor Arne DahlKirsten LundCecilie69Ingunn SNtotheaCathrine PedersenWenche VargasAkima MontgomeryBjørg Marit TinholtReidun SvensliAnn ChristinBente NogvaIngunnJChristofferJohn LarsenSynnøve H HoelGrete AastorpChristin Sillibakken