Det er vel bare å hoppe i det... Jeg kommer nok på andre bøker etterhvert.. * Osvald Harjo: MOSKVA KJENNER INGEN TÅRE. Denne leste jeg som ca 12 år, i 1965, mener jeg. Den gjorde utrolig inntrykk! Margaret Skjelbred: GULLDRONNING. PERLEDRONNING. Malalai Joya: KVINNE BLANDT KRIGSHERRER. Selma Lagerlöf: KEISEREN AV PORTUGALIEN. Kamila Shamsie: BRENTE SKYGGER. Anna Gavalda: SAMAN ER EIN MINDRE ALEINE. Markus Zusak: BOKTYVEN. Vel ,dette ble 2 for mange... (Kan noen hjelpe med tips til redigering. Feks beholde linleskift i det som vises?)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Prøv deg frem med tekstformatering og forhåndsvisning så får du det til etter hvert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for den. Jeg forsøkte dette, men fikk det ikke til..... Selv om jeg tror jeg har LITT data-kunnskap...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Forsøkte du å trykke to til tre ganger på mellomromstasten før du skifter linje, som også Aina nevner i en kommentar under her.

Hvis du ikke bruker noen mellomrom før du skifter linje, så blir det seende ut som i ditt innlegg, hvor hver linje fylles helt ut, uansett hvor mye du forsøker å unngå det. Det er litt uvant i begynnelsen, men blir fort en vane.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk for gode tips. Da jeg skrev innlegget med spørsmålet på slutten, hadde jeg prøvd det du foreslo første gang, mener jeg, men det forstod jeg lite av....
Jeg skrev et innlegg seinere, som svar til Aina, tror jeg, og da tror jeg hennes - og ditt tilleggsforslag her - fungerte. Det er så flott at dere reagerer og gir hjelp.... (Jeg var jo MEEEEGET misfornøyd med utseende til det innlegget.)
Nu har jeg sjekka her også, og det fungerer visst. Så spørs der annen redigering...(Fet skrift? Punkt-markering?)
Ellers er det så vidt det blir tid til bokelskere i disse HURTIGRUTE-tider! Oppe til 4 i natt for å se mine barndoms trakter. Helt fantastisk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du kan gå inn å redigere/forandre/slette innlegg etter at du har posta/lagra dem, hvis det er noe du er misfornøyd med, ønsker å rette på.

Fint at du fikk det med linjeskift til etter hvert. Fet skrift og punktmarkering som du skriver, finner du i tekstformatering.

Det som er viktig å huske på er at det ikke er noe mellomrom mellom tegnene #, *, > og ordet som følger etter.

Når du klikker på forhåndvisning, så ser du om det blir sånn som du ønsker. Prøv deg frem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kan ikke klandre deg så mye for det. Jeg sliter litt med begrensningen selv, har et par bøker fra barndommen jeg gjerne skulle hatt med men da blir det for mange. What to do???

Godt sagt! (1) Varsle Svar

He he ;) Heffalumpen: om det er noen jeg absolutt IKKE har medynk med akkurat når det gjelder å velge ut bare 5 bøker som beskriver deg som person, er det nettopp deg ;) Du har selv satt opp kriterier det er svært vanskelig å følge! Personlig brukte jeg ganske lang tid på å komme opp med en liste – utfordringen i seg selv er jo temmelig drøy! Gleder meg å se hva du kommer fram til, i selvransakingens navn ;)

PS: om noen skulle lure: Her var det Pippi-Anja som uttalte seg ;)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Lag to mellomrom etter det siste ordet før linjeskiftet. :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Hei. Fikk flere svar på mine "redigerings-problemer", veldig artig det. Ditt høres jo så enkelt ut!
Tusen takk, gjorde nettop første forsøk...?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpEirin EftevandMcHempettSolTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJHilde H HelsethIngeborg GsiljehusmorBeathe SolbergOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanKristine LouiseLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLars Johann MiljerubbelDagfinn JakobsenMette-MLene Andresen