Merkelig, vakkert, bevegende, fortyrrende... Denne boka er bare glimrende! Det eneste jeg har å utsette på den, er at den er for kort. Jeg ville lese hver novelle i romanform!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Er det rart jeg er litt forelska i den mannen og bøkene hans?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei! Ikke noe rart! Men litt utypisk oss også, er han ikke? I alle fall her. Ikke i Blue Girl. (Og hvordan klarte denne boka stikke seg bort i hylla mi? Er jo evigheter siden jeg fikk den av deg...)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har elsket bøkene hans i mange år, men de ER litt annerledes enn de bøkene jeg pleier å like, det stemmer. Når jeg spør på Outland eller andre steder etter noe som ligner er det slett ikke gitt at jeg liker det de kommer med. Temaene hans kan av og til ligne Gaiman, som jeg også liker, men de behandler dem helt forskjellig. De Lint er mer - hm - romantisk kanskje, og romantisk er jeg vanligvis ikke så glad i! Mystisk sak, men jeg er helfrelst uansett :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Berit RKirsten LundAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeLilleviHeidiEirin EftevandKjell PHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaDemeterritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine Pedersen