Ganske skremmende at en av norsk litteraturs stores siste verk bare er å finne i åtte boksamlinger her på bokelskere. Vel, det var hjertesukket - om dette verket er det å si at det som vanlig er kvalitet å få fra Nielsen. Det er ekkelt, tøysete, ærlig og uhyre morsomt samt - ikke minst - med dialog å dø for. Det føles som om ekte mennesker i staten Norge faktisk har sagt alt dette og ment det, noe de sikkert har også. Nettopp det jeg ser etter i tegneserier (i alle fall noen ganger).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Fikk Nielsen til å signere mitt eksemplar under Oslo Comics Expo i fjor. Likte forøvrig heftet usedvanlig godt, spesielt siden Bygdegutar var en skuffelse etter min mening. Weltscherz 9 beviser imidlertid at tegenserieforfatteren er i storform. Måtte inspirasjonen blomstre og satiren buldre i mange år til!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalle