Likte denne mye bedre enn "Høstoffer"da det ble vel mye om Malins alkoholproblemer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Spennende, absolutt! Jeg har sans for Kallentofts stil, med Malins liv og kriser som bakteppe for krimgåten (eller er det kanskje omvendt?) - og med stemmer fra det hinsidige som en slags veiviser for leseren. Men nå har jeg lest fire av bøkene hans og tror jeg setter punktum. Etter hvert dynger han på med så ekstreme effekter at selve etterforskningshistorien nesten kommer litt i bakgrunnen, og da blir noe av poenget med krimlesing borte for meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Likte disse bøkene jo lenger jeg kom og ble bedre kjent med personene... Gode krimbøker, syns jeg:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig med deg, jeg liker at vi blir godt kjent med hovedpersonene i boka, synes det gjør boka mer interessant. Synes Kallentoft skriver bra, boka gikk unna i en fei.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenKirsten LundBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.