Blir gjerne med. Har en god del Dickens på listen over bøker jeg ønsker å lese. Hittil har David Copperfield vært en vinner for meg! Tror jeg må få tatt en tur på Dickensmuseet når jeg drar innom London også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Med ditt nick så er du vel nærmest programforpliktet til å være med på en Dickens-runde! Såvidt jeg husker, så var "The Artful Dodger" den lille lommetyven som gjorde seg til venns med David Copperfield og fikk loset ham inn under den grumme Fagins vinger?

Redigert dagen etter: flaut - det var jo ikke i David Copperfield, men i Oliver Twist The Artful Dodger opptrådte! Beklager, Dodger - håper du ikke ble fornærmet nå. ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne Sjønnesen