Dette è spennende og nervepirrende saker! Fantastisk bok! Husker den dagen eg leste den, da satt eg trengt inne i et hjørne, så eg hadde full oversikt rundt meg og ingen kunne snike seg opp bak meg...hehe,det va så skummelt, men allikevel så bra, at det va ikkje mulig å legge den fra seg. Anbefalt på det sterkeste.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Har hatt den lenge ulest i hylla. Jeg skjemmes over ikke å ha lest den ennå...jeg får hive meg over den i 2012!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Gleder meg veldig til å ta fatt på denne etter dine anbefalinger...fikk fatt i denne utgaven i brukthandel til kr. 10,- Litt av et varp:-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det è et varp ja. Kos deg med den:))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En av de skumleste ever. Så inninatta at selv om det er ei av de beste krimbøker jeg har lest, om ikke den beste, har jeg aldri turt lese den opp igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er noen år siden eg leste den, men den gjorde et enormt inntrykk på meg, ikkje bare fordi den va skummel, men òg fordi den va så god. Men ja, kjenne meg igjen, eg òg har lyst til å lese den på nytt, men det blir liksom utsatt..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, den er spennende, hva! En forfatter som sier BØ! til leserne - og så den skumle, doble slutten...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Wow, dette må være den beste krim boken jeg har lest. Satt helt oppslukt på slutten og måtte bla litt tilbake for å sjekke at jeg hadde fått med meg plottet.Fantastisk bok, en sekser på terningen helt klart:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaLinda NyrudKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaAvaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid HilmerIngvild STonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundRune U. FurbergLilleviIngunn SCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleAlice NordliLene Andresen