Bare en liten digresjon her: når man har bibliotek så er det ikke så farlig å bomme litt når det gjelder bokutvalg. Hadde det ikke vært for biblioteket så hadde jeg hatt et "fattig" liv når det gjelder bokutvalg! For her kan man tillate seg å bomme helt uten at det koster en eneste krone. Nå tør jeg låne bøker selv om bokanmeldelsene ikke er i toppsjiktet. Tenk alle de bøkene jeg hadde gått glipp av dersom jeg skulle betalt dem av egen lomme!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det er eit veldig godt poeng!

Eg ser heller ikkje på det som ei skam å gi opp ei bok, dersom eg ikkje liker ho likevel. Det kostar også mindre, dersom eg har lånt boka på biblioteket. Eg brukar stadig sjeldnare tid på å lese ferdig bøker som ikkje innfrir, etter kanskje ein fjerdedel av boka.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliElisabeth SveeKaren PatriciaBjørn SturødKirsten LundChristinaBeathe SolbergRandiADemeterJarmo LarsenPiippokattaStian AxdalMetteAnneWangFarfalleIngunn SEivind  VaksvikNinaIngeborg GTanteMamieAnniken RøilKristinHeidi HoltanTine VictoriaTine SundalKaramasov11VegardJørgen NStig TTrude JensenCecilie69Hilde Merete GjessingKristine87SolveigBjørg L.Grete AastorpErlend Rødal VikhagenHarald KRandiTove Obrestad Wøien