Jeg ser at det ble litt rart å svare til deg, jeg kunne like gjerne ha hengt meg på et annet sted, men valgte vel å svare på nettop din post fordi du har lagt ut en lenke til Alkymisttråden.

Jeg synes forøvrig ikke det er noe galt i å forsvare sitt standpunkt lidenskapelig hvis en er veldig uenig i andres argumenter, så lenge det altså er saklig og ikke går over i personangrep. Jeg synes en heftig diskusjon kan være både artig og lærerik, det som derimot blir svakt er når man slutter å diskutere og i stedet velger å konkludere med at "jeg har rett, du tar feil. Så snart vi involverer andre enn oss selv i et vurderingsspørsmål av de typene vi snakker om opphører nemlig rett og galt å eksistere, slik jeg ser det. Jeg synes forumet vårt er svært hyggelig, og det håper jeg fortsetter, men som de lidenskapelige Bokelskere mange av oss er kan vi ikke la alle diskusjonene bli blodfattige. Jeg synes det er fantastisk å finne meninger på forumet som jeg er så uenig i at jeg ikke kan la være å svare.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Da forstår jeg, jeg begynte å tro at jeg hadde uttrykt meg veldig uklart et sted:)

Jeg har heller ikke noe imot lidenskapelige innlegg, bare for å bringe det på det rene, så lenge de er saklige og substans, så kan litt lidenskap bare være med på å gjøre en diskusjon både interessant og morsom. Jeg har vært med i et par diskusjoner hvor det har vært litt heftig, men vi holdt oss alle saklige, og gikk aldri over streken for personangrep eller andre ting som kan gjøre en diskusjon ubehagelig. Disse diskusjonene har vært givende, og jeg har lært noe av det, jeg fikk også se hvor mange dyktige debattanter som finnes her inne. Så lidenskapelige diskusjoner er jeg helt for, så lenge de er saklige og de involverte holder hodet kaldt, og skulle noen gå over streken, så kan man be om unnskyldning etterpå.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandTor-Arne JensenSiw ThorbjørnsenEllen E. MartolKirsten LundAnne-Stine Ruud HusevågVariosaHarald KLars Johann MiljemgeToveDemeterAlice NordliElisabeth SveeKaren PatriciaBjørn SturødChristinaBeathe SolbergRandiAJarmo LarsenPiippokattaStian AxdalMetteAnneWangFarfalleIngunn SEivind  VaksvikNinaIngeborg GTanteMamieAnniken RøilKristinHeidi HoltanTine VictoriaTine SundalKaramasov11VegardJørgen NStig TTrude Jensen