Da jeg begynte å lese innlegget ditt tenkte jeg at dette var en bok for meg. Jeg har lest mye Fay Weldon i yngre år, og frydet meg over hevngjerrige kvinner som hevner sine utro ektemenn;) Men ved å lese videre ser jeg du skriver at boken er skrevet i historisk presens, som jeg har litt vansker med å forholde meg til, litt slitsomt, som du sier. En bok jeg ble anbefalt og som jeg fikk i gave av en kjær medbokelsker, var skrevet på denne måten, og jeg har måtte legge den på vent på ubestemt tid, dessverre. Tenker også at det er noen år siden Fay Weldon, sist i forbindelser med studier på midten av 90-tallet. Tror kanskje jeg er ferdig med hevngjerrige kvinner, og leser nesten bare om menn, dog ikke bitre og hevngjerrige:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Må bare presisere at svært få deler av boka er skrevet i historisk presens - det aller meste er lettlest og skrevet i det akk så problemfrie preteritum ;)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienEli HagelundKirsten LundHarald KRufsetufsaOleTorTor Arne DahlTonesen81Linda NyrudNinaVibekeKjell F TislevollVegard BorgenRandiMorten MüllerMarieKjetilEster SBjørg  FrøysaaKjell PsomniferumHildeBente NogvaEllen E. MartolAstrid Terese Bjorland Skjeggerudsnurreingar hAnne Helene MoeBenedikteEvaVegardBeate KristinHarald AndersenBeathe SolbergBjørn SturødVidar RingstrømToveMonica CarlsenVannflaske