Hmm, sommerlesning. Ja, det blir litt diverse. Jeg har et rikt utvalg av alt mulig i "Skal lese"-hylla mi som har ventet en god stund. Rundt 50 bøker i fantasy, biografi, romaner, historiske romaner, morsomheter, faglitteratur osv. Skal prøve å få "lest unna" en del av det før jeg kjøper flere bøker nå, men gudene vet hvordan det går.

Øverst på lista er vel kanskje (etter de jeg leser nå), Blindepilen og den sovende kvinnen av Haruki Murakami, Mørkets Symmetri av Audrey Niffenegger, Amtmannens døtre av Camilla Collett, Mors bok av Margaret Skjelbred, Wuthering Heights av Emily Brontë, Beautiful Creatures av Kami Garcia og Margaret Stohl, og selvsagt En svunnen tid av Kate Morton. Gledet meg så til alle disse at jeg følte jeg måtte få unna alt som stresset og måtte gjøres før jeg kunne sette meg ned og virkelig ta dem inn.

Det er sånn med noen bøker iblant, man kan liksom ikke bare lese dem når som helst, men må vente til de kan være helt i fokus.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja, det med fokus er eg einig i. Derfor er det litt vanskeleg å leseplanlegge. Likevel liker eg å lage lister og tenke på kva eg skal lese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gjør det svært ofte selv. Det går sjelden etter planen, men likevel fortsetter jeg, og siden den umiddelbare smaken forandrer seg ofte, kan jeg jo lage enda flere lister!

Plutselig dukker det opp ei bok man blir helt oppslukt i, eller jeg selv i hvert fall kan fort snu med tanke på hva jeg har lyst til å lese og ikke. Prøver nå altså å lage lister og backup-lister med litt mer utvalg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliElisabeth SveeKaren PatriciaBjørn SturødKirsten LundChristinaBeathe SolbergRandiADemeterJarmo LarsenPiippokattaStian AxdalMetteAnneWangFarfalleIngunn SEivind  VaksvikNinaIngeborg GTanteMamieAnniken RøilKristinHeidi HoltanTine VictoriaTine SundalKaramasov11VegardJørgen NStig TTrude JensenCecilie69Hilde Merete GjessingKristine87SolveigBjørg L.Grete AastorpErlend Rødal VikhagenHarald KRandiTove Obrestad Wøien