Da var boka lest, fordøyd og "anmeldt" på bloggen... Hva synes dere andre om den? Var det verdt venteiden, eller ble vi litt skuffet?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Hehe, ser du ga boka ein toer... Ligg på to eller tre eg og. På tide å legge opp for Harry Hole no trur eg... Men for all del; "gjenferd" var jo spennande og..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et kjærkomment gjensyn med Nesbøs røffe referanser fra Oslo øst, visuelle drapsteknikker og ikke minst Harry Hole. Likte boka veldig godt - leste boka i et stort jafs.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

jeg har vært så opptatt av Nora roberts at jeg ikke har hatt noe som helst tid til og lese noe annet. men jeg kan nå si at den ser bra ut, og jeg har hørt så mye om denne boka...så jeg tror nok at jeg kommer til å lese den i fremtiden og da skal jeg svare på spørsmålet ditt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Heidi BTheaTuridmajaBente L.RufsetufsamgeTor Arne MyklebustSilje-Vera Wiik ValeRolf IngemundsenTherese HolmMarianneNsveinTheresesiljehusmorTor Arne DahlKirsten LundCecilie69Ingunn SNtotheaCathrine PedersenWenche VargasAkima MontgomeryBjørg Marit TinholtReidun SvensliAnn ChristinBente NogvaIngunnJChristofferJohn LarsenEster SSynnøve H HoelGrete AastorpChristin SillibakkenMalinG LNikkaDaffy EnglundBerit RSigrid Blytt TøsdalPiippokatta