Som dyreelsker ble jeg helt betatt av denne boka. Hundens perspektiv synes jeg er ivaretatt så godt som det lar seg gjøre. En hund har ikke språk og kan ikke resonnere - dermed er forfatteren nødt til å bruke menneskespråk for å beskrive både situasjoner og begreper. Utviklingen av forholdet menneske/hund er rørende og innsiktsfullt skildret.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Flott at Hunden ga deg så mye :-)
Jeg likte for så vidt boken bedre etter etter hvert, men meg traff den ikke helt.
Mennesket ikke kan sette seg inn i hvordan et dyr opplever verden; vi må ta fantasien til hjelp. Og det er nettopp her, i vekslingen mellom hundens perspektiv og menneskets, det er noe som skurrer. Den virker, som Fred er inne på, noe konstruert og ikke konsekvent gjennomført. Dette ble dessverre forstyrrende for min lesing.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundVannflaskeHanne Kvernmo RyeEster SElin FjellheimToveTove AlmaReidun SvensliAmanda AAgnete M. HafskjoldHanneReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenPirelliSynnøve H HoelKoriander