Jeg kan godt huske jeg lå under dyna med lommelykt og las "Romantikk". Det var der min lesekarriere begynte og fortsatte med Hardy-guttene, Frøken Detektiv og andre ungdomsbøker. Jeg las Morgan Kane til langt opp i voksen alder og elsket både mannen og historiene,hehe:) før jeg gikk over til å lese skjønnlitteratur.
Så, jeg har gått opp løypa for meg selv og det ligger mange slags type bøker etter meg i sporet, og det er jeg glad for.
Med alderen har jeg endret smak og bokvalg, det blir ikke mange Morgan Kane for å si det sånn. Men du verden så glad jeg er for å ha lest en bråte med slik litteratur.
"Alt til sin tid" har det vært for meg,mer eller mindre. Hipp hurra for det.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Å, jeg husker jeg storkoste meg med Nancy Drew, Hardy - guttene, Bobseybarna, Den Vesle Vampyren og ikke minst bøkene jeg fikk av TL-Klubben. Det var tider det;)Det var med dise bøkene jeg fikk leseglede av før jeg eksperimenterte med andre bøker. Siden har jeg bare elsket å lese.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandTor-Arne JensenSiw ThorbjørnsenEllen E. MartolKirsten LundAnne-Stine Ruud HusevågVariosaHarald KLars Johann MiljemgeToveDemeterAlice NordliElisabeth SveeKaren PatriciaBjørn SturødChristinaBeathe SolbergRandiAJarmo LarsenPiippokattaStian AxdalMetteAnneWangFarfalleIngunn SEivind  VaksvikNinaIngeborg GTanteMamieAnniken RøilKristinHeidi HoltanTine VictoriaTine SundalKaramasov11VegardJørgen NStig TTrude Jensen