Ja, hva skal jeg si? Jeg rett og slett digger Chelsea Cain. Spenning fra start til slutt med interessante karakterer. Så kom den fjerde boka. Ingen Gretchen, tam historie og lite spennende. Veldig skuffende. Jeg liker karakteren Archie og det som skjer rundt han og det er det som gjør at det er litt framgang i boka. For å si det sånn: Neste bok kan ikke bli dårligere.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 14 svar.

helt enig. Det er en helt grei bok, ville nok vært bedre med Gretchen, trur jeg. Men jeg håper hun skriver flere bøker :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

D var helt tilfeldig at jeg for noen år siden leste første boka t Chelsea Caine. -og jeg ble hekta! Etterpå har jeg hele tiden fulgt med og så snart ny bok er kommet ut bestiller jeg den fra hjemlandet. D ha rart og ikke ha med Gretchen i handlingen ja, men jeg nullstille meg og fikk en kjempe opplevelse av denne også jeg! Liker frøken journalist kompliserte personlighet og lar meg fascinere av de enkelte karakterene og hvordan man i en triller som dette er, allikevel får fram kompleksiteten i mennesket! Men skal være enig i at dette også var mer fremtredende i de første bøkene! Men jeg synes denne absolutt er leseverdig!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så bra at du likte den. Den er jo ikke dårlig, men jeg ble så skuffet i forhold til de andre bøkerne. Jeg venter spent på den neste.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

HOLD DEG FAST!! Bok nr fem i Gretchen/Artchie-serien heter "Kill you twise" kommer i august!!! Bekreftet av Chelsea Cain sjøl via sin blogg. Juhu!!! Starter nedtelling og kommertil å bestille den "fra det store utland" strax den kommer ut!!! Har du prøvd Mo Hayder? Annbefales også!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Yess! Det var godt å høre :) Har foreløpig bare lest "Fuglemannen" og den var veldig bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Åååå...da har du mye bra foran deg! Pageturners!!! Jeg har alle av henne og sluker de!! God lesevinter!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ingen Gretchen!? Jeg som ønsket meg (og fikk) boken til jul. Føler meg snytt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt fullstendig enig!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Rene transportetappen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Huff da. Jeg digger jo også Chelsea Cain, men ble usikker på om jeg skal gidde å bruke tid på denne boka da?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du kan godt lese den for å finne ut hva som skjer. Det kan jo hende at du liker den bedre enn jeg?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg var ikke særlig begeistret etter å ha lest denne nei. Litt tam, selv om jeg ikke nødvendigvis savner Gretchen. det var noe som manglet, men hva? Godt at dette ikke var den første boka jeg har lest av forfatteren, for da hadde jeg gått glipp av de gode historiene hennes (fordi jeg ikke hadde orket å lese flere bøker..).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja du er inne på noe der. Det er viktig at man blir trigget til neste bok. Jeg er sikker på at neste bok blir bedre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg holder på med boka nå, så vi får vente på dommen fra meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne M