Hei! Så koselig at du tenkte på meg. Jeg har søkt på bokbua.no på Katarina Mazetti, men det sto ingen "Gutten i graven ved siden." Hvordan fant du den?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg svarte deg før jeg så dette. Så bra! Håper du får tak i den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da jeg har over 200 uleste bøker i hyllene, har jeg lagt bokkjøp på is for en periode, "Gutten i graven bredvid" kan vente.
Jeg har forøvrig samlet meg opp adresser til en rekke antikvariater og bruktbutikker på nettet. Greit å ha for hånden, hvis man leter etter en spesiell bok :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har vært på så mange nettbokhandlere og søkt etter bøker at jeg blander litt. Det var bokloftet som hadde den. den er borte nå så da hadde de bare en. Det lønner seg å søke etter bøker på sidene til både bokuset, bokbua og bokloftet. de legger stadig til nye bøker. På siden til bokhuset står det at de har 10000 av bøker som ikke er registrert og det er oppgitt telefonnr. som man kan ringe. skal si fra til deg med en gang jeg oppdager en mazetti bok på et av mine søk:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det hadde vært supert, Kari.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMargrethe  HaugenEgil StangelandMartinKirsten LundPiippokattaNora FjelliNicolai Alexander StyveKari ElisabethDinaIreneleserRandiAElin SkjerengAnn-ElinMarit HøvdeHarald KDaffy EnglundFindusNorahTone Maria JonassenTor-Arne JensenRufsetufsaJulie StensethHarald AndersenEvaBjørg RistvedtVannflaskeTherese HolmMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.ChristofferTrude Oma