Jeg er midt i denne boken, men har allerede en trang til så snakke om den, og lurer på om det er flere her som har lest den? Boken handler om et søskenpar som får et barn sammen, hvor broren rett etter fødselen legger barnet ut i skogen og forteller søsteren at barnet var dødfødt. Når hun tar ham i løgnen, drar hun ut for å lete etter barnet sitt.

Det er en tidlig bok av McCarthy, og jeg ser at han har gjennomgått en utvikling siden The Road, men det er likevel tydelig hvem forfatteren er. Språket og tegnsettingen er ikke til å ta feil av. Ikke minst kjenner jeg igjen stemningen. Denne blandingen av nøysom realisme med uhyggelige rollefigurer av typen man vet finnes, men helst ønsker å forbeholde fantastisk litteratur lagt til helt andre verdener.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

HeddaMIngunn SKirsten LundSynnøve H HoelHarald KVannflaskeBjørn SturødJane Foss Haugenandrea skogtrø egganTove Obrestad WøienEvaTor-Arne JensenFrode TangenKristine LouiseTheaLailaMorten MüllerThereseHilde H HelsethReadninggirl30SolveigKaren RamsvikGunillaBeathe SolbergLabbelineHeidiHeidi HoltanMetteRuneEli HagelundMarit HåverstadBertyVibekeLaila StenbrendenBerit B LieMonica  SkybakmoenLars MæhlumChristin SillibakkenStine SevilhaugMona Hagen