Denne boka var kjempeskuffende. Jeg synes ikke at det begynte å bli spennende før jeg var over 3/4 ferdig med boka. Språket er tung og mye stygg ordbruk. De bøkene jeg har lest på nynorsk, har vært lette å lese og etter litt har jeg glemt at de ikke er bokmål. Men denne var ille. Jeg likte ingen av karakterene og mye er skrevet rotete og på en stressende måte. Men allikevel, selve ideen, historien, er interessant, den skulle bare blitt skrevet bedre. Får jeg tid og lyst, kommer jeg nok til å prøve å lese neste også, men kommer ikke til å løpe til biblioteket for å låne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Her er jeg uenig med deg! Eller- det skjedde litt mye, vi kunne godt hatt litt bedre tid på å bli kjent med karakterene, men historien var spennende! Nå har jeg akkurat lest bok nr. 2 og jeg syntes den var enda bedre enn denne! Anbefaler deg å gi den en sjangse om du ikke har lest den ennå! Kanskje du liker den bedre?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Skal prøve å lese den også :) Forhåpentligvis liker jeg den bedre!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendliesomniferumRune U. Furberg