Vi får gjere vårt til å bidra til at dei seriøse og gode diskusjonane blir oppretthaldne. Men for meg er ikkje det det same som å seie at alle bøker er like gode, for det synest eg ikkje dei er.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Helt enig med deg. Jeg kommer til å fortsette å skrive saklige innlegg hvor jeg begrunner hva jeg liker eller ikke liker med en bok. For det skal selvsagt være lov å skrive at man ikke liker en bok så lenge man er saklig, begrunner det og ikke går til angrep på de som liker boken. Det hadde blitt en grusomt kjedelig verden om alle skulle være like og ha samme smak, det gjelder jo bøker også.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandTor-Arne JensenSiw ThorbjørnsenEllen E. MartolKirsten LundAnne-Stine Ruud HusevågVariosaHarald KLars Johann MiljemgeToveDemeterAlice NordliElisabeth SveeKaren PatriciaBjørn SturødChristinaBeathe SolbergRandiAJarmo LarsenPiippokattaStian AxdalMetteAnneWangFarfalleIngunn SEivind  VaksvikNinaIngeborg GTanteMamieAnniken RøilKristinHeidi HoltanTine VictoriaTine SundalKaramasov11VegardJørgen NStig TTrude Jensen