Virkelig en av mine absolutt yndlingsbøker !! Jeg brukte litt over et halvt år på boka - noen ganger syntes jeg det ble litt kjedelig, andre ganger klarte jeg ikke å legge fra meg boka. Jeg likte spesielt Frodo/Sam delene når jeg tenker tilbake - hvertfall når de har kommet til Mordor og når Frodo blir tatt av Shelob. Boken er så fantastisk bra og bærer deg inn i en helt annen verden! Får deg til å gli bort fra denne verdenen vi lever i og rett inn i Middle Earth. En helt fantastisk bok, som jeg absolutt skal lese igjen. Jeg er en veldig stor fan av Ringenes Herre, og etter at jeg leste boka skjønte jeg mye mer av handlingen! Filmene ga mye mer mening og alle brikkene falt på plass. Boka anbefales virkelig til alle!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Er ikke ferdig med den, men jeg synes den er veldig bra så langt!Gleder meg til å fortsette og bli ferdig, men samtidig vil jeg ikka at den skal bli ferdig! Er enig at den kan være litt kjedelig en gang i blant, men det blir bedre etter noen sider! Jeg liker spessielt godt alven Legolas!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, men vil ikke at den skal bli ferdig. Skjønner absolutt hva du mener! Litt kjedelig, men som du sier, blir alltid bedre!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg elsker også bøkerne om Ringenes Herre. De bringer frem gode minner fra barndommen om pappa som leste høyt for meg og brødrene mine. Boken anbefales !!!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hel enig med dere!Dette er absolutt en av mine favoritt bøker,og jeg har sikkert lest den 7-8 ganger nå :0)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med dere alle. Jeg elsker spessielt skrivemåten til denne fantastiske mannen. det er som om hele boken er et helt dikt. Tolkien er en klar favoritt forfatter!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Sjavn NvajsHarald KBertyKaren RamsvikYvonne JohannesenLesevimsaKaroline in WonderVannflaskeJulie StensethTone Maria JonassenEvaRisRosOgKlagingReadninggirl20Øystein LIna Elisabeth Bøgh VigreTonesen81Monica  SkybakmoenHanne MidtsundMagnus TangenRandiALeseaaseTone SundlandTheaDinaIngunn ØvrebøLeselenaOmar ZavalaJan Erik  OlsenBeathe SolbergKirsten LundRita KathrineKristin F. JørgensenMari Nordø LommelunTove Obrestad WøienLinnRune U. FurbergsveinHarald AndersenTjommibeaverkriek