Nesten umulig å sette terningskast på denne boken. Så ufattelig nydelig skrevet på mange måter, så nydelig at det nesten blir slitsom og tungt å lese det. En vakker skildring av menneskelige forhold og følelser, og ikke minst hvor dype bånd mennesket kan til dyr. Men for meg så rakner det hele når slutten etterlater meg tom, deprimert, håpløs og skuffet. Hvis du liker en bok som ikke gir svar, kan dette være den perfekte boken for deg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg satt også igjen med en del ubesvarte spørsmål, men det er en av tingene med boka som gjør den så magisk, og ekte. Anbefaler å se webcastintervjuet på oprah.com (skriv "edgar sawtelle" i søkefeltet der), der Oprah intervjuer forfatter Wroblewski. Han svarer på alle de tingene jeg lurte på, og etter å ha sett dette (og felt noen tårer underveis), sitter jeg igjen med en mer komplett forståelse av boka, og Edgar, og ikke minst slutten. Forfatteren forteller også at han har begynt på enda en bok om Sawtellene, denne gang med bestefar John som hovedperson, så kanskje vi får enda flere svar da - det skal faktisk bli en trilogi! Jeg gledetr meg i alle fall :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kom meg kanskje halvveis gjennom denne boka, syntes den var ganske bra, men ble etterhvertr utrolig tung å lese, språket ble på en måte litt tungt å lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er helt enig med deg angående slutten. Synes absolutt den kunne vært annerledes, var ikke sånn jeg hadde tenkt at den skulle slutte... Men det var en god bok sånn ellers da, likte veldig godt skildringen av både menneskene, dyrene og naturen. Følte nesten som jeg var der sammen med dem :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marianne AugustaBeate KristinAlice NordliHanne Kvernmo RyeVidar RingstrømHarald KJBTone HKirsten LundNina M. Haugan FinnsonRisRosOgKlagingRuneFrode TangenJohn LarsenTorill RevheimTor Arne DahlPirelliTurid KjendlieIngeborg GHeidi LTorJulie StensethLiljaTanteMamieReadninggirl30Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarteIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TNina J.B.PiippokattaGrete Aastorp