Er Høytleseren romanen bak filmen "The Reader"? Det er i alle fall ein veldig fin film.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Ja, det er det. Jeg har ikke sett filmen fordi jeg ville lese boken først. Nå i mai ga Bokklubben bort gratis bøker til alle som fikk medlemsinfo pr. mail, noe jeg er, og boken var blant dem man kunne velge fra, så da ble det den som kom hjem i postkassen. Nå som jeg har lest den kan jeg se filmen, og om du ikke har lest boken vil jeg anbefale deg det. Selve kjærlighetshistorien syntes jeg var veldig vakkert beskrevet, mens boken også tok opp andre temaer som fikk leseren til å tenke.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det gjer filmen også. Eg såg han for ganske lenge sidan, og tenkte at eg skulle vente til inntrykket av filmen hadde falma litt. Eg liker det best, dersom eg ser film før bok. Men eg hugser at det var ein sterk film. (Eg fekk Menneskehavn av John Ajvide Lindquist, i bokklubben. Kanskje eg heller skulle tatt denne?)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Både filmen og boka er veldig bra. :) Boka er kort og lettlest etter hva jeg husker, ikke så veldig lang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har hørt mye bra om Menneskehavn også, så det er ikke sikkert det er noe dårlig valg, men jeg tror ikke det er en bok for meg dog. Det er ikke så dumt å vente til filmen har falmet litt før man leser boken, om man velger å gjøre det i den rekkefølgen, det funker for meg også. Når du synes filmen har falmet nok, vil jeg absolutt anbefale boken, og jeg skjønner av det du skriver at jeg må se filmen snart.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Jane Foss HaugenPirelliTone SundlandTor-Arne JensenSiw ThorbjørnsenEllen E. MartolKirsten LundAnne-Stine Ruud HusevågVariosaHarald KLars Johann MiljemgeToveDemeterAlice NordliElisabeth SveeKaren PatriciaBjørn SturødChristinaBeathe SolbergRandiAJarmo LarsenPiippokattaStian AxdalMetteAnneWangFarfalleIngunn SEivind  VaksvikNinaIngeborg GTanteMamieAnniken RøilKristinHeidi HoltanTine VictoriaTine SundalKaramasov11VegardJørgen N