Erling Folkvord skriver godt og engasjerende i denne boken, som gir en gjennomgang av den kampen AKP og RV har ført gjennom de siste 25 år fram til boken ble utgitt.

Arbeiderpartiets maktmonopol i fagbevegelsen brytes, og med mye motstand kommer mange akp-ere seg oppover i fagorganisasjonen. Vi tas med på mange enkeltstrider. Streiker hvor man ikke bare måtte sloss mot arbeidsgiver, men også mot toppene i LO-apparatet. Bombeattentat mot oktober-bokhandelen i Tromsø. Overvåkning, og motarbeiding av politiet.

Folkvord skriver her om sine fire år på stortinget, men vi får også beretninger om mange andre enkeltmennesker som har gjort en innsats for AKP, RV og Klassekampen. Er du interessert i nyere norsk historie, er dette absolutt en bok som kan anbefales.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvaBeathe SolbergmgeBertyJulie StensethKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth Svee