Syns det var interessant å lese om lepra og korleis den påverka familiar og miljø. Men eg syns språket var flatt og ergra meg mange gonger over det - men det kan sjølvsagt vere den norske oversetjinga??

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg er helt enig! Ga boka en firer, men det var mest fordig jeg synes det var spennende å lære om det historiske ved de spedalske og øya de ble sendt til. Og det bør jo strengt tatt ikke forfatteren få æren for!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kjenner meg igjen i dette, synes historien om Spinalónga var intressant, men var ikke fult så så begeistret for selve fortellingen, og heller ikke karakterene virket troverdige på meg, selv om de var fra en annen kultur og tid, virket de litt for typete, på en måte. Allikevel leste jeg hele boken, og koste meg med den til tider, selv om ikke alle partiene falt like godt i smak.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne boka var interessant pga den historiske siden, romanen var ellers ganske platt syntes jeg. Ga boka en treer. Jeg fikk Hjemkomsten av samme forfatter i gave, men avbrøt raskt og byttet denne boka i to krimbøker til ferielektyre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har ikke lest hjemkomsten jeg da, men jeg syntes denne var virkelig spennende jeg da :- )

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimBeathe SolbergGro